Jobba på Strängbetong

Vill du jobba i ett företag som strävar efter att bygga de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna? Vi på Strängbetong söker ständigt nya medarbetare med rätt erfarenhet och kompetens.

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

Hos oss arbetar cirka 1000 personer inom olika arbetsområden – allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att jobba hos oss innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Strängbetong är Sveriges ledande stombyggnadsföretag och erbjuder byggherrar och entreprenörer på den svenska marknaden ett brett sortiment av funktionella stommar och vackra fasader. Med kapacitet, kompetens och erfarenhet – från idé till färdig stomme.

Vill du arbeta hos oss?

Under Lediga jobb listar vi våra lediga tjänster. Du är såklart även välkommen med en intresseanmälan geom att lägga in ditt CV i vår rekryteringsdatabas.