Hanna, projektledare

I sju år har Hanna jobbat som projektledare, ett jobb som hon verkligen gillar.

Hanna, projektledare på Strängbetong

– Som medarbetare på Strängbetong blir jag dagligen påmind om vilket bra jobb vi gör. Strängbetong har varit med och levererat betongstommar till många, många byggnader, och när jag kör förbi ett ”Strängbetonghus” blir jag stolt. Jag känner att vårt företag gör nytta, säger Hanna Josefsson.

I Hannas roll som projektledare gäller det att se till att alla har rätt förutsättningar att göra ett bra jobb i byggprojektet.
– Att konstruktörerna får rätt underlag under projekteringen, att fabrikerna får ritningar så att de kan tillverka element, att montage får elementen så de kan montera, ja, vara spindeln i nätet och se till att hela kedjan fungerar. Att projektets kvalité, ekonomi och tidplan håller ligger också på projektledarens bord, berättar Hanna.

Att arbeta som projektledare innebär också att vara Strängbetongs ansikte utåt.
– I mitt daglig arbete representerar jag Strängbetong, tex när jag har olika möten med vår beställare. Jag är medarbetare på Strängbetong och således en del av varumärket, berättar Hanna.

Hannas första möte med Strängbetong var när hon gjorde ett studiebesök på företaget under sin studietid.
– Jag fick sommarjobb sommaren 2006 på vår konstruktionsavdelning och sedan har jag haft flera olika tjänster. Bland annat på kalkyl där man räknar fram priset på byggprojektet och nu jobbar jag som projektledare på N3 hotellet i Arenastaden, Stockholm, berättar Hanna.

Att ha jobbat inom olika områden på Strängbetong tycker Hanna har gett henne stor kunskap och därmed en förståelse för verksamheten.
– Jag vet vilka förutsättningar som behövs för att kollegorna ska kunna göra ett bra jobb. Att jag har fått förtroendet att byta arbetsuppgifter inom Strängbetong har varit väldigt positivt, säger Hanna.