Marcus, KMA och hållbarhet

Marcus Gunnarsson Skoog arbetar med KMA, hållbarhet och projektledning på Strängbetong.

Marcus, KMA-samordnare på Strängbetong

– KMA står för kvalitet, miljö och arbetsmiljö och min uppgift är att se till att vi arbetar efter vissa givna standarder så att vi uppfyller de krav det ställs på oss från såväl beställare som lagstadgade, förklarar Marcus Gunnarsson Skoog.

Marcus har arbetat i ca 6 år på Strängbetong och har arbetat med samma frågor hos andra företag tidigare.
– Det är riktigt skoj att jobba på Strängbetong eftersom företaget har en sådan bredd. Vi jobbar med såväl försäljning, projektledning, konstruktion och elementtillverkning som montage, berättar Marcus.

Det bästa med att jobba på Strängbetong är att Marcus känner en frihet i sin roll.
– Jag planerar mitt eget arbete efter vissa givna ramar och jag känner att jag kan påverka många saker under mitt dagliga arbete, säger Marcus.

Det som gjorde att Marcus började på Strängbetong var att det stora byggprojektet lockade, att få vara med från start till färdigställande.
– Det är oerhört givande, resultatet av det jag gör blir tydligt. När jag är ute på byggarbetsplatsen blir mitt arbete konkret. Är detta enligt säkerhetsföreskrifterna? Är detta bra kvalitet och miljö? berättar Marcus.

Strängbetong erbjuder många möjligheter för sina medarbetare, varje nytt byggprojekt som Strängbetong tar sig an bjuder på nya utmaningar, menar Marcus.
– Strängbetong är ett personligt företag, här är det lätt att lära känna alla, nästan som en liten familj, avslutar Marcus.